На Кореччині невідомий напав на заправку та викрав із каси всі гроші

12.06.2019 17:30   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

Повідомлення про злочин на автозаправній станції у селі Головниця, Корецького району надійшло до поліції сьогодні, 12 червня, о 3:40.

Невідомий у балаклаві забіг до магазину, та погрожуючи предметом, зовні схожим на пістолет, став вимагати гроші в оператора заправки. 
Молодик віддав нападнику все, що було у касі, а це — 22 тисячі гривень. Зловмисник втік, а оператор зателефонував керівниці АЗС, яка повідомила до поліції. 

За цим фактом триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України. 

Особовий склад Корецького відділення поліції та оперативники області проводять розшукові заходи з метою встановлення особи та місцезнаходження зловмисника. Відомо, що чоловік від’їжджав на велосипеді. На вигляд він високого зросту, худорлявої тілобудови. Був одягнений у темно синю куртку.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Офіційний сайт Національної поліції: https://rv.npu.gov.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews