Степан Барна провів останню прес-конференцію в статусі голови Тернопільської ОДА

12.06.2019 19:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернопіль1

Відремонтовані дороги, збудовані школи, розвиток туризм та вдалі реформи. На останній прес-конференції Степан Барна прозвітував про виконану роботу за 4 роки. На початку презентували фільм, у якому показали усі досягнення. Відтак, за 4 роки відремонтували 360 км доріг, відкрили 17 інклюзивно-ресурсних центрів та сучасний кардіоцентр на територіїї Університетськї лікарні, розпочали будівництво масштабного проекту "Водна арена Тернопіль", а реформа децентралізації запрацювала на повну.

Наразі Степан Барна буде виконувати обов'язки очільника краю, доки посаду не займе новий голова. Наразі проект розпорядження Президента про звільнення Степана Барни затведили у Кабінеті Міністрів України, та остаточно звільнити Барну з займаної посади має Глава держави своїм підписом.

Наостанок Степан Барна заявив, що з політики не йде та має намір працювати для Тернопільщини, однак вже з трибун Верховної Ради України.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопіль1