Дворічну дівчинку з вадами обличчя прооперує лікар Валіхновський

12.06.2019 23:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Упродовж доби вдалося знайти лікаря, який погодився прооперувати дитину з вадами обличчя. 

Про те, що дівчинка з Тернопільщини потребує допомоги лікарів, розповів радник глави МВС Михайло Апостол. Він зазначив, що дівчинка з неблагополучної сім'ї. Під час вагітності батько вдарив її матір у живіт, тому дитина народилася з дефектом обличчя.

Сьогодні пан Михайло подякував усім, хто відгукнувся на його прохання.

«Шановні друзі, знайомі і незнайомі. Схиляю перед Вами усіма свою сиву голову. Ми спільно з Вами зробили, дуже оперативно, перший крок для хворої дівчинки. Майже 7 тисяч перепостів, сотні повідомлень в меседжер. Відгукнулися всі, хто почитав пост», - написав він у фейсбуці.

Михайло Володимирович розповів, що добу тому до нього звернувся товариш з проханням допомоги і посприяти прооперувати 2-річну дівчинку, яка через халатність батьків знаходиться на межі життя і смерті. 

«І щире йому спасибі, він надалі взяв на себе тягар всіх організаційних питань. Щиро вдячний священнику Артему Гришину, який добрим словом та діями посприяв в перемовинах із лікарем. Щиро дякую лікарю-педагогу Павлу Павловичу з Тернополя, який, фактично, поставив крапку в перемовинах та виховав такого чудового спеціаліста, як Валіхновський Ростислав, який погодився прийняти та прооперувати Надійку у своїй клініці. Щиро вдячний і сотням небайдужих, які відгукнулися на проблему Надійки», - йдеться у пості Михайла Апостола.

Також він повідомив, що у середу, 19 червня, лікар Валіхновський чекає Надійку у своїй клініці.

Зазначимо, що Ростислав Валіхновський – відомий пластичний хірург, випускник Тернопільського медичного університету ім. І. Я. Горбачевського.

Щодо оплати за операцію і лікування, то їх вартість наразі невідома. Кілька людей зголосилися допомогти фінансово на перших порах. Збір коштів не проводиться, наголошує пан Апостол.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews