На Купала на Поліссі стартує "Бурштиновий шлях"

14.06.2019 20:51   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

7-8 липня у селищі міського типу Володимирець та селі Біле на Волині відбудеться VI регіональний відкритий етно-туристичний фестиваль "Бурштиновий шлях" у рамках проекту "Поліський трамвай", метою якого є збереження, популяризація народної творчості та залучення молоді до успадкування традицій, що побутують на Рівненщині.

Урочисте відкриття етно-тур-фесту "Бурштиновий шлях" розпочнеться 7 липня о 13:00 на центральній площі Володимирця. Після того відбудуться урочистості з нагоди відкриття туристичного центру з експозиціями, присвяченими поліській вузькоколійці та поліському бурштину.

8 липня фестиваль розпочнеться о 14:00 на станції "Біле" Володимирецького району. Мандрівники, які приїдуть на фестиваль,зможуть взяти участь в тур-акції "Обери собі подорож" – буде можливість і ягоди позбирати, і порибалити, і на "Поліському трамваї"проїхатися.

Джерело: https://zruchno.travel


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews