У Теребовлі - новий керівник прокуратури

16.06.2019 15:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Доба

Нового керівника Теребовлянської прокуратури представили колективу. Ним став Андрій Шокало, - пише Доба.

Прокурор Тернопільської області В’ячеслав Перч представив колективу Теребовлянської місцевої прокуратури нового керівника – Андрія Шокала, призначеного наказом Генерального прокурора від 13 червня 2019 р., за рекомендацією Ради прокурорів України.

Андрій Шокало – уродженець м. Збараж. У 2006 році закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого.

До призначення на посаду керівника Теребовлянської місцевої прокуратури працював у державній виконавчій службі, прокуратурі м. Тернополя та прокуратурі Тернопільської області. З 2011 року Андрій Миколайович – прокурор Лановецького, Тернопільського, Зборівського району, прокурор Тернопільської місцевої прокуратури, з лютого 2017 по червень 2019 року – перший заступник керівника Тернопільської місцевої прокуратури Тернопільської області.

Василь Лотоцький, що до часу цього керував Теребовлянською місцевою прокуратурою, очолюватиме Кременецьку місцеву прокуратуру.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Доба