На Володимиреччині у Рафалівці та Великих Цепцевичах скоро відкриють реконструйовані амбулаторії

16.06.2019 22:40   Опубліковано : Людмила Марчук
Джерело: RvNews

У Володимирецькому районі підійшли до завершення роботи з капітального ремонту амбулаторій сімейної медицини. Серед них амбулаторії в селищі Рафалівка та у селі Великі Цепцевичі от-от відкриються.

У попередньому році за цією програмою введені в експлуатацію після реконструкції сільська лікарська амбулаторія у селі Жовкині.

12 червня проведені роботи в лікарських амбулаторіях у Рафалівці та в селі Великі Цепцевичі  оглянули перший заступник голови Володимирецької райдержадміністрації Анатолій Рижий та представник департаменту з питань будівництва і архітектури Рівненської облдержадміністрації Сергій Харчишин.

null
 Фото - Володимирець Сity

Представник Вінницької будівельної компанії Олег Пазечко доповів, що будівельні роботи на цих об’єктах завершені та готові до прийняття в експлуатацію.

Довідково. Ремонт здійснювався у рамках реалізації Проекту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» у співфінансуванні з місцевими бюджетами, повідомляє volodrda.gov.ua

Джерело: https://volodymyrets.city


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews