Ternopil Half Marathon 2019: тернополян закликали вести здоровий спосіб життя і бути активними

17.06.2019 18:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Т1 Новини

Любителі бігу прийшли на Театральний майдан, аби спробувати свої сили у Тернопільському півмарафоні 2019. Закликає вести здоровий спосіб життя та бути активними і Степан Барна, голова Тернопільської ОДА 2015-2019 рр. Він також разом із тернополянами долав 5-км дистанцію. Каже, що незважаючи на спеку, бігти було легко, бо шлях пролягав мальовничими вуличками нашого файного міста. Бути разом із містянами учасником такої події – це заряд позитивних емоцій. Каже, раніше активно займався спортом, саме цьому хобі багато чим завдячує.

"Крім мого улюбленого бігу я займався регбі. Все те, що я зараз маю – здоров'я, натхнення, це завдяки класному виду спорту регбі. Наступних 11 кілометрів для нас не перепона. Разом переможемо", - каже Степан Барна.

Тернопільський півмарафон мав і важливу соціальну складову. Так, минулого року вдалось назбирати гроші, зібрати команду і підняти на Говерлу 15-річного Сергія Ткачука. Хлопець пересувається на інвалідному візку. Після цього до організаторів звернулися інші батьки, які також попросили допомогти здійснити мрії їхніх дітей.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Т1 Новини