Абсолютна дикість: пасажири маршрутки Рівне-Березне лаялися й билися, а діти плакали

17.06.2019 18:30   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

Чи то спека так впливає на людей, чи то повний місяць, дощенту переповнений автобус або ж, скоріше всього, зайва склянка оковитої, випита у святковий день.

Абсолютно дикий випадок відзняли сьогодні пасажири маршрутки «Рівне-Березне». Почалося все з одного неадекватного, який вирішив не впускати до маршрутки інших пасажирів, з огляду на те, що вже і так забагато людей.

«Неадекватний, ще й п’яний чоловік з дружиною та дітьми не пускав до автобуса пасажирів, бо «вже і так багато було людей». Водій (у червоному) розбороняв», – повідомили у групі Rivne_1283 в Instagram. 

На відео видно, як пасажири, які хочуть заходити у маршрутку, спершу штовхаються з тими, хто вже всередині. Справжній психологічний стрес в цій ситуації у дитини. Голосно плачучи, дитя кричить: «Я не поїду цією маршруткою. Я не поїду…»

Завершилося все масовою бійкою, учасниками якої стали як чоловіки, так і жінки. Останні били одна одну жіночими сумками. Всі, схоже, були напідпитку. І кричала та плакала вже не одна дитина. З автобуса на це "кіно" стривожено дивилися решта пасажирів.

Водій немов арбітр безпорадно бігав від одної купи тих, що штовхалися, до другої, закликав отямитися, намагався зупинити бійку та позапихати всіх несамовитих до переповненої маршрутки. Проте його ж в цьому інциденті й звинуватили. Адже пасажирів і справді було набрано забагато. А спека та випите хмільне до краю роздратувало людей.  

Джерело: https://rivnepost.rv.ua

Джерело: https://rivnepost.rv.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews