«Контінентал»: успішне об’єднання бізнесів «МРІЇ» та компанії СFG

18.06.2019 14:43   Опубліковано : Мар'яна Бобрівець
Джерело: TeNews

Агрохолдинг «МРІЯ» і компанія СFG (Continental Farmers Group) завершили процес об’єднання бізнесів. Тепер вони працюватимуть під єдиним брендом — «Контінентал Фармерз Груп», обробляючи землі на території п’яти областей Західної України. З цієї нагоди на святковій церемонії у Тернополі новостворену компанію вітали її інвестори, працівники, партнери, представники влади.

Генеральний директор «Контінентал Фармерз Груп» Георг фон Нолкен зазначив, що процес інтеграції двох бізнесів – «МРІЇ» і CFG – тривав з листопада 2018 року.

«Хочу підкреслити, що відбулося злиття двох рівнозначних українських компаній, і це знайшло своє відображення й у новому логотипі. Ми не просто об’єднали два бізнеси, а зберегли при цьому всі кращі практики кожного. Це об’єднання — можливість для «Контіненталу» ефективніше досягати поставлених цілей», — зауважив Георг фон Нолкен.

Він також заявив, що компанії однаково важливо розвивати свій міжнародний статус та зміцнювати зв’язки в Україні, у регіонах своєї присутності.

Про те, як об’єднання вплине на діяльність новоствореної компанії, відзначив і фінансовий директор «Контінентал Фармерз Груп» Ігор Кублицький. Зміни будуть лише позитивними: податки зростуть, а компанія продовжуватиме інвестувати. Найперше — у людей: їхні зарплати, навчання, реалізацію соціальних ініціатив. У «Контінентал» відбуватиметься закупівля сучасної техніки та обладнання.

На вагомості саме соціальної складової наголосила під час свого виступу директорка департаменту комунікацій та соціальних проектів «Контіненталу» Нонна Шмідік. Вона підкреслила, що новостворена компанія і надалі піклуватиметься про потреби громад у регіонах своєї присутності. «Контінентал» традиційно спрямовуватиме кошти на розвиток інфраструктури, медицини, освіти, культури, духовності у тих населених пунктах, де обробляє землі. Поглиблюватиме й інші напрями, зокрема, розвиток кооперативного руху.

«Для реалізації того чи іншого соціального проекту необхідні кілька чинників, — пояснила Нонна Шмідік. — Ініціативи, які компанія впроваджує у життя, мають бути втілені у регіоні її присутності, відповідати його потребам. Результатами цієї роботи громада повинна користуватися безперешкодно й довгостроково».

Керівництво та працівники «Контінентал Фармерз Груп» приймали вітання і від спільного інвестора Агрохолдингу «МРІЯ» і компанії СFG — SALIC UK. Голова правління SALIC UK Халід Алабуді зазначив, що як інвестиції в український сільськогосподарський бізнес загалом, так і придбання восени торік активів «МРІЇ» вважає успішним рішенням. Тепер же він радий перебувати на урочистостях із нагоди об’єднання двох бізнесів.

Вітальне слово мовив і заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Олег Валовий. Він зауважив: співпраця для Тернопілля із новоствореною компанією є надзвичайно цінною та побажав «Контіненталу» найкращих прибутків в Україні.

Справді, з такою командою, чітко сформульованими цілями та прагненні їх реалізовувати успіх оновленої компанії стрімко зростатиме.

null

 

null

 

null

 

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews