У Дубровицькому районі брат братові втромив у груди ножа

18.06.2019 18:40   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

Із проникаючим ножовим пораненням учора, 17 червня, до лікарні доставили 26-річного жителя села Заслуччя, що на Дубровиччині. Як з’ясували поліцейські, причетним до завданого тяжкого тілесного ушкодження виявився 27-річний рідний брат.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що брати обидва були напідпитку, між ними виникла чергова сварка. Старший із них саме чистив кухонним ножем на подвір’ї рибу, як додому прийшов молодший. Під час конфлікту виникла бійка, у ході якої 27-річний чоловік завдав братові удар ножем у живіт.

Потерпілого госпіталізували у відділення інтенсивної терапії районної лікарні із проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини. Після проведеного оперативного втручання його життю нічого не загрожує.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України, вирішується питання про повідомлення 27-річному чоловікові про підозру. Відповідно до санкції статті йому може загрожувати від п’яти до восьми років.

Як з’ясувалося, причетний до злочину зловмисник, уже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за майнові злочини та домашнє насильство.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 Офіційний сайт Національної поліції: https://rv.npu.gov.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews