Стали відомі деталі моторошної ДТП, яка трапилася вранці у Тернополі (Відео)

19.06.2019 00:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Т1 Новини

Жахлива ДТП трапилась сьогодні вранці у Тернополі, на вулиці Чумацькій. У результаті двоє людей загинули, ще одного постраждалого - госпіталізували. Через таких горе-водіїв місцеві жителі бояться ходити дорогою, що веде з дальнього пляжу до міста. А цю аварію називають непоодинокою, тому б'ють на сполох - щось треба змінювати.

Машина розбита вщент і у кюветі. Таку картину сьогодні близько обіду наша знімальна група побачила, проїжджаючи повз. У Тернополі, по дорозі до Дальнього пляжу сталася моторошна ДТП. Водій легківки не впорався з кермуванням і врізався у дерево. Щоб дістати авто і звільнити пасажирів знадобились спеціальні троси і немало часу. Проте, двох людей врятувати таки не вдалося. Вони померли на місці. Ще одного пасажира швидка доправила до лікарні. За попередніми даними стан у нього важкий, кажуть у поліції.

На разі ведеться слідство і з'ясовуються деталі трагедії. Що саме трапилось, і хто став винуватцем смертельної ДТП ще не відомо, але ситуація, що трапилась налякала тернополян.

Люди зізнаються, що від того часу, коли на цій ділянці зробили дорогу, місцеві кермувальники перевищують швидкість. Це небезпека для всіх: інших водіїв та пішоходів. Люди завжди із засторогою ходять на пляж, оскільки знають, що порушників правил вистачає.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Т1 Новини