Кривава різанина на Львівщині: п’яний чоловік зарізав свого друга

Гість завдав господарю оселі 40 ножових поранень.

19.06.2019 00:15   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: 032.ua

У неділю, 16 червня, правоохоронців Жидачівського відділеня поліції повідомили про зникнення 57-річного чоловіка.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Суд засудив жительку Бродів, яка народила живу дитину та вбила, викинувши її в колодязь
Поблизу школи у Львові виявлено тіло людини

Як повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області, заявником був 32-річний син зниклого, який розповів, що його батько не виходить на зв’язок, пише - 032.ua.

Під час пошуків чоловіка правоохоронці виявили тіло з ознаками насильницької смерті, яке було прикрите сухою травою, неподалік сараю на території сусіднього домогосподарства. Правоохоронці встановили особу, що причетна до вбивства 57-річного чоловіка — ним виявився раніше судимий 43-річний житель Жидачівського району, який переховувався після скоєного злочину.

За попередньою інформацією, під час розпивання алкогольних напоїв у чоловіків виник конфлікт, тоді гість завдав господарю оселі 40 ножових поранень та інші тілесні ушкодження.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України - умисне вбивство. Зловмиснику загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі. Наразі поліцейські проводять слідчі дії, вирішують питання про обрання правопорушнику міри запобіжного заходу.

Триває досудове розслідування.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua