На Івано-Франківщині водій наїхав на пішохода, та втік з місця події

19.06.2019 14:31   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Правда

На Косівщині трапилася аварія, пише - Правда, з посиланням на Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

Читайте також

Прикра ДТП на Прикарпатті: трирічна дитина раптово вибігла на дорогу
ДТП на Прикарпатті: травмувалася 12-річна дівчинка
У Франківську ВMW влетіло в яму на дорозі і перекинулось (Фото)

18 червня о 12.15 невстановлений водій,  рухаючись на невстановленому автомобілі в  с. Тюдів, Косівського району, у вечірній час доби не врахував дорожню обстановку, не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та допустив наїзд на пішохода, який проходив краєм проїжджої частини дороги в попутному напрямку.

Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження: ЗЧМТ, забій головного мозку, множинні забійні рвані рани голови, верхніх та нижніх кінцівок, перелом правої ключиці із зміщенням, та доставлений в Косівську ЦРЛ.

Водій місце вчинення дорожньо-транспортної пригоди покинув.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами було встановлено місце знаходження автомобіля ВАЗ 21093, яким здійснював керування 33-річний водій, житель с. Розтоки, Косівського району.

Водію проведено медичне освідчення на стан алкогольного сп’яніння та відібрано кров.

Із місця події вилучено уламки скла передньої фари автомобіля, автомобіль ВАЗ 21093, пошкоджену передню праву фару автомобіля, волосся із пошкодженого лобового скла вказаного автомобіля.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Правда