Масштабну мережу із реалізації нелегального алкоголю та тютюну викрили на Тернопільщині (Відео)

19.06.2019 20:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернопіль1

На Тернопільщині ліквідували міжрегіональну мережу із виготовлення незаконної продукції. Працівники податкової міліції виявили тонни літрів спирту та чимало пачок сигарет. Весь товар був без акцизного податку. Порушникам загрожує кримінальна відповідальність.

12 тисяч літрів спирту та 28 тисяч пачок тютюнових виробів іноземного виробництва. Усе це без марок акцизного податку – таку "колекцію" виявили працівники податкової міліції та прокуратури області. Знахідку знайшли, коли проводили операції "Акциз" та "Бастіон". Сума незаконного обігу становить майже 8 млн гривень, а це означає, що до бюджету країни не поступило 2,5 млн гривень.

Крім того, начальник штабу оперативного управління Головного управління ДФС у Тернопільській області Юрій Парило додав, що в злочинців конфіскували і три транспортних засоби, якими перевозили незаконні товари. Кажуть, везли безакцизний товар ймовірно, через митницю, приховуючи від контролю.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопіль1