13-річна Юлія Івасів прийшла на «Голос.Діти», аби вшанувати пам'ять Кузьми Скрябіна (Відео)

19.06.2019 22:33   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Бліц-Інфо

Зокрема, на прослуховуваннях виступила 13-річна Юлія Івасів з Івано-Франківська, яка виконала пісню «Спи собі сама» Скрябіна, пише - Бліц-Інфо.

Дівчинка ніколи не виступала на великій сцені, тож сильно переживала.

«Я вибираю бути сміливою і йти до кінця. Я завжди мріяла виступити на сцені «Голос. Діти», щоб вшанувати пам'ять Скрябіна. Він приклад для мене, як для артистки. Кожна пісня Андрія  - урок життя»,- ділиться франківка.

Юля зауважила, що хоче нести посил людям, щоб вони забували про свої життєві проблеми і згадували реальні цінності.

Після виступу судді та люди у залі стоячи аплодували та скандували «Молодець». У Юлії була можливість зайняти останнє місце у команді Дзідзьо, однак співак не розвернув своє крісло, натомість розповів чуттєву історію про Кузьму.

«Дуже люблю творчість Скрябіна, окреме дякую кажу йому. Виконання гарне, але я собі уявляю, які в нас уже є діти. Вони дуже сильні. Тому, думаю, цього року тобі трішки зашвидко. Я тебе обіймаю, дякую, приходь наступного року»,- подякував франківці артист.

У свою чергу, Джамала сказала, що повернулась б точно, якби мала вільне місце.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо