Рекордна кількість ДТП трапилася на Тернопільщині від початку червня

19.06.2019 22:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Т1 Новини

Сто чотирнадцять дорожньо-транспортних пригод зареєстрували правоохоронці на дорогах Тернополя та області за 18 днів червня. У двадцяти дев'яти постраждали люди. Аварії завершилися летально для восьми осіб, а 38 людей з травмами доправили до лікарні.

Автопригода з летальним наслідком трапилася 1 червня близько шостої години ранку в селі Скорики Підволочиського району. За попередньою інформацією, водій автомобіля HYUNDAI Elantra, рухаючись автодорогою сполученням Збараж – Підволочиськ на повороті почав обганяти автобус, а далі спробував повернутися на свою смугу. Проте висока швидкість та різкий маневр кермом вправо виявилися несумісними. Іномарка виїхала за межі проїзної частини та перекинулася. Внаслідок ДТП пасажир автомобіля, жителька Підволочиська, 1955 року народження, від отриманих травм загинула на місці події.

Четвертого червня смертельну автопригоду зареєстрували правоохоронці на трасі Бережани-Нараїв-Брюховичі. Неподалік села Нараїв водій автомобіля Mercedes-Benz не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з іномаркою Toyota Tundra. В результаті удару кермувальник Mercedes(у) від отриманих травм помер на місці події.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Т1 Новини