В Острозі військовому ліцеєві присвоїли ім’я князя Острозького

19.06.2019 22:47   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

Комунальному закладу «Острозький обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою» Рівненської облради присвоїли ім’я князя Костянтина Острозького.

Таке рішення ухвалили в середу, 19 червня, під час другого пленарного засідання двадцять шостої сесії Рівненської обласної ради. Відтепер заклад матиме назву КЗ «Острозький обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Костянтина Івановича Острозького» Рівненської обласної ради.

«Військовий ліцей в Острозі – один із найкращих навчальних закладів такого типу в Україні. Тут курсанти отримують чудові знання та військову майстерність. Крім того, юнаків виховують на засадах високої моральності й патріотизму, формують активну громадянську позицію. Зважаючи на роль Костянтина Івановича Острозького в суспільно-політичному і військовому житті, присвоєння імені князя навчальному закладу – правильне рішення», – прокоментував Віталій Ундір, депутат Рівненської облради, член наглядової ради військового ліцею.

null

Джерело: https://ostrog.rayon.in.ua

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews