Муляренки біжать з корабля першими: голова ОДА вийшов із партії БПП

20.06.2019 16:22   Опубліковано : Рівненський Новинар
Джерело: Газди

Сталося це напередодні його реєстрації кандидатом у народні депутати. Принаймні на сайті Центральної виборчої комісії існує два різних записи: в одному , Олексій Муляренко – безпартійний самовисуванець-кандидат у народні депутати, в іншому  – депутат Рівненської міської рад, член фракції БПП та член політичної партії Порошенка.

Муляренко безпартійний самовисуванець

Муляренко член політичної партії Порошенка

Окрім того на  сайті місцевого осередку БПП кілька десятків статей де Олексія Муляренка називають представником партії та депутатом від партії.

Очевидно розуміючи, що величезний антирейтинг Блоку Петра Порошенко завадить набрати йому бодай кілька відсотків на парламентських виборах, голова ОДА вирішив швидко покинути корабель, що тоне. До слова за останніми опитування соціологічної групи «Рейтинг» Європейської Солідарності Петра Порошенка (раніше БПП)  набирає 3,6% голосів серед усіх партій та не потрапляє до парламенту.
Із Муляренком ймовірний і інший варіант. Уже за рік країну чекають ще одні вибори – місцеві, а отже вихід із партії, яка працевлаштувала Олексія Муляренка на найвищій посаді в області – це ще і можливість «перевзутися» та піти до нового політичного проекту та знову стати депутатом міської ради.

Дмитро Ткачук


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Газди