Рекордсмени книги «Рекорди Тернополя» показали свої супервміння у прямому ефірі «1+1»

20.06.2019 23:13   Опубліковано : Олена Мудра
Джерело: TeNews

Відомі на Тернопільщині і, зокрема, в Україні любителі встановювати видовищні рекорди Василь Шевчук з Хоросткова та Андрій Балабух з Яблунова показали свої вміння у прямому ефірі програми "Сніданок з 1+1".

У четвер студія телеканалу "1+1" приймає гостей та знайомить з талантами та диваками з усієї країни. Василь  Шевчук презентував своє "фірмове" відтискання від підлоги на цвяхах, коли опора тільки на капелюшки цвяхів великими та вказівники пальцями, а Андрій Балабух розірвав за 15 с три колоди карт. Решта відео можна було побачити у Інстаграмі. "Віджимання на цвяхах та розірвання колод карт - до студії Сніданку завітали українські рекордсмени" - саме так презентували рекордсменів з Гусятинщини. 

Василь Шевчук: "Не очікували, що нас так собі можуть просто запросити у Київ на "Сніданок з 1+1", але поїхали з Андрієм, тому що хочемо, щоб люди шукали в собі таланти, пробували свої сили."

null

 

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews