24-річний мешканець Львівщини не впорався з керуванням і з’їхав у кювет – водій у лікарні

21.06.2019 00:15   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: ПРОЗАХІД

У Бродівське відділення поліції 18 червня надійшла інформація про те, що поблизу села Смільне сталася дорожньо-транспортна пригода, пише - ПРОЗАХІД.

Читайте також

ДТП на Самбірщині: загинуло двоє людей
Внаслідок жахливого ДТП на Львівщині загинуло двоє людей
У Пустомитівському районі водій-втікач переїхав пішохода

Як попередньо встановили правоохоронці, близько 22.10 водій автомобіля «ВАЗ 21011», 24-річний житель райцентру, їдучи ґрунтовою дорогою, не впорався з керуванням , машина з'їхала в кювет та перекинулася.

Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в лікарню з діагнозом: закрита травма хребта, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та перелом щелепи.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Статтею передбачене покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох  років або без такого.

Проводиться досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Львівської області


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ПРОЗАХІД