Тіснота, бруд і сморід: за недогляд у горе-матері тимчасово забрали чотирьох дітей (Відео)

21.06.2019 00:21   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Бліц-Інфо
У середу, 19 червня, чотирьох дітей з Надвірни привезли до Івано-Франківського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Читайте також

Бідні діти: на Прикарпатті виявили сім’ї, де діти живуть в жахливих умовах
На Прикарпатті вітчима з матір'ю підозрюють у жорстокому побитті дитини
Тіснота, бруд і сморід: На Городенківщині п'ятеро дітей живуть в жахливих умовах (Фото)

Серед них - семирічна дівчинка, яку в суботу о 2-ій ночі знайшли на заправці біля райцентру Надвірна, а також її двоє молодших сестер та старший брат, йдеться в сюжеті UA: Карпати, пише - Бліц-Інфо.

За словами сусідів, пиячити матір дітей почала рік тому, після смерті чоловіка.

«Доки жив чоловік – все було добре. Вони дбали про дітей, ходили продавали гриби, горіхи, черешню. Було все добре. Чи це через стрес, що чоловік раптово помер, чи через те, що недавно у неї померла мама. Вона залишилася з чотирма дітьми одна, без роботи, незахищена. У хаті немає води, ну біда», – каже сусідка пані Ярослава.

За словами начальника сектору ювенальної превенції Надвірнянського відділу поліції Романа Гаврилаша, дітей забрали до Надвірнянської дитячої лікарні. Горе-маму уже притягували до відповідальності та неодноразово попереджували. Сім’я перебувала на обліку в соцслужб з 2011 року.

Більше у сюжеті:


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо