Школярка з Острога Анна Лавренюк стала «Лідером року» Рівненщини

21.06.2019 19:45   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

Учениця Острозького НВК «Школа І–ІІІ ступенів - гімназія» Анна Лавренюк стала «Лідером року-2019» Рівненщини. Про це повідомляє Район. Острог.

Провели конкурс «Лідер року – 2019» у середу, 19 червня та підбили підсумки роботи лідерів за 2018-2019 н.р. під час чергового засідання Національної дитячої ради при Уповноваженому Президента України з прав дитини в Рівненській області.

Участь у засіданні брали Сергій Скоропляс, голова Національної дитячої ради західного регіону України при Уповноваженому Президента України з прав дитини, Інна Радисюк, голова Національної дитячої ради в Рівненській області, Ангеліна Ровкач, головна спеціалістка відділу виховної роботи і соціального захисту дітей управління освіти і науки РОДА, Людмила Швед, методистка Березнівського районного методичного кабінету, Василь Ящук, начальник відділу молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту Березнівської РДА.

null
Фото Район. Острог

Конкурс лідерів відбувався у три етапи: представлення учасника-лідера,«Лабораторія проєктів» та практичні завдання для лідерів. Журі, до складу якого увійшла й Леся Семенюк, координаторка Рівненської районної дитячої спілки «Екіпаж», було приємно здивоване високим рівнем представлених проєктів, реалізованих минулого року. За результатами конкурсу звання «Лідер року – 2019» виборола юна острожанка Анна ЛавренюкЩе 8 учасників були нагородженні в окремих номінаціях.

У другій половині дня обрали новий склад Національної дитячої ради при Уповноваженому Президента України з прав дитини в Рівненській області. За результатами таємного голосування Анну Лавренюк обрали членкинею Національної дитячої ради. Дівчина представлятиме Рівненську область у м. Києві.

 

 Джерело: https://ostrog.rayon.in.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews