Те, що треба у спекотний літній день: у Тернополі відбулося Свято Морозива (Фото)

22.06.2019 22:13   Опубліковано : Максим Скасків
Джерело: TeNews

17 червня на Театральній площі було людно й гамірно. Лідер українського ринку морозива – компанія з міжнародним визнанням «Рудь» провела для любителів холодних ласощів черговий фестиваль.

На святі панувала весела й радісна атмосфера. На гостей заходу чекало багато атракціонів та конкурсів. Серед них: п’ятнашки, мінігольф, рибалка, танцювальні батли, дартс, аквагрим та багато інших. Квиток на яку завгодно розвагу можна було отримати, просто придбавши порцію будь-якого смачного морозива. А за перемоги у конкурсах учасникам вручали різні корисні подарунки. Талісманами свята були слоник Пустунчик, корівка Маняша і Їж-в-Шапці – їжачок, що уособлює вид морозива. З ними охоче фотографувалися і діти і дорослі.

За словами тернополян, було смачно та класно! Літо, морозиво, атракціони та веселощі – це 100% святково, що відповідає гаслу компанії «Рудь».

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews