Степан Барна вирішив питання учасників гаражного кооперативу «Аляска-Авто» у Тернополі

23.06.2019 10:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Т1 Новини

Сім років орендарі гаражного кооперативу "Аляска Авто" боролися за права використовувати гаражі. Протягом цього часу їх шантажували, залякували та не дозволяли законно користуватись цією територією. За сприяння Степана Барни - екс - голови Тернопільської ОДА, люди тепер можуть на власний розсуд розпоряджатися даною ділянкою.

- Впродовж останній років, ми займалися вирішенням цього питання, - розповідає Степан Барна. - Сьогодні це питання вирішене для людей. Найважливіше, що ми вперше за багато років звернули увагу на найвищу цінність і найвищий закон- це громадян нашої держави. Зробити все, щоб люди відчули зміни і змінити обличчя влади по відношенню до людей.

Згідно з розпорядженням Степана Барни, ділянка, яка знаходиться на вул. Текстильній, 28 перейшла у державну власність на території Тернопільської міської ради. Раніше її орендарем було Тернопільське державне науково- технічне підприємство "Промінь".


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Т1 Новини