Як весільні сукні з Івано-Франківська підкорюють світ (Відео)

23.06.2019 10:38   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: #ШоТам

Весільні сукні з Івано-Франківська підкорюють світ. Тетяна Гріг шиє їх для Європи, Америки та навіть Австралії. А фотосесії її суконь проходять в Амстердамі та Римі.

Усі ці сукні виготовляють у невеличкому цеху у Франківську. Тетяна починала у 1999 році з невеличкого салону прокату, пише - #ШоТам.

«Займалася ремонтом вживаних суконь та потроху шила власні моделі», – розповідає  Тетяна Гріг.

Торгова марка Tanya Grig зареєстрована у 1999 році і відтоді ж почала виходити на іноземні ринки. Зараз над однією її сукнею трудиться цілий штат майстринь.

«На бренд працює два десятки людей – декоратор, швеї, закрійниця», – говорить Тетяна Гріг.

Тетяна вручну декорує сукні стразами Сваровські, робить вишивки. Та презентує власні вироби на міжнародних виставках.

«У нас безмитна торгівля з ЄС – цим треба користуватись», – стверджує Тетяна Гріг.

У дизайнерки вже готова колекція 2020 року. В основі – легка, «повітряна» сукня. Є і сукні-трансформери, де відстібаються довгі спіднички, рукава, паски, банти чи інші елементи. З такими сукнями наречені зможуть продемонструвати кілька образів на весіллі. До речі, білий колір вже не надто популярний. Клієнтки обирають здебільшого молочний, кремовий, колір слонової кістки, пудрові тони.  


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: #ШоТам