Максим Черкашин: «Партія «Голос» є досить молодою, що об’єднала багатьох фахових молодих людей»

24.06.2019 12:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернопіль1

Тернополянин Максим Черкашин став висуванцем на вибори до Верховної Ради від партії "Голос". Сам Максим зізнається, раніше і не думав йти у парламент. Адже був переконаний, для своєї громади багато можна зробити і громадською діяльністю. До цього часу він так і робив. Але все ж вирішив - більше можливостей для розвитку є саме у парламенті.

- Партія "Голос" є досить молодою, але вона об’єднала багатьох фахових молодих людей, які ще не були у політиці, не мають негативного досвіду і які можуть змінити Україну на краще. Є IT-шники, антикорупціонери, медики, АТОшники, - розповідає висуванець від партії "Голос" по 163 окрузі (м. Тернопіль) Максим Черкашин.

Максим Черкашин додає, уже мав можливість стажуватися у парламенті. Відтак, знає, депутат, окрім безпосередньої функції законотворення, має багато інших повноважень. Цей досвід допоможе також зробити усе необхідне для розвитку Тернополя.

- Це звичайно в першу, хоч це звучить банально, це інвестиції. Тому що від цього залежить все. Якщо будуть кошти у місті, будуть нові робочі місця, достойна зарплата і люди не будуть виїжджати за кордон. Тому потрібно допомагати шукати інвестора, брати його за руку і приводити в наше місто, -каже Максим Черкашин.

Особиста зустріч Максима Черкашина з Святославом Вакарчуком стала вирішальною у виборі. Днями Святослав Вакарчук відвідав Тернопіль і тут представив свою команду. Він розповів, вирішив іти у парламент, тому що саме будучи там є всі шанси змінити країну. Це пенсії, медицина освіта, енергетика та інше.

Основне завдання команди "Голосу" – припинити олігархам керувати країною, маючи лише власні інтереси.

- Це є те, без чого нормальна Україна не почне жити. Закон один для всіх, вільний доступ один для всіх, з якого почнуться всі інші зміни. І економіка. І підняття зарплат. І всі речі, які цікавлять звичайних людей, які не займаються бізнесом, - наголосив лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук.

Саме тому своє політичне майбутнє Максим Черкашин бачить саме у партії "Голос". Молода команда дасть поштовх розвиватися і молоді в Україні. Але для цього кожен народний обранець має налагодити комунікацію із людьми. Адже тільки так можна дізнатися про проблема окремої особистості та суспільства загалом і допомогти її вирішити.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопіль1