«Зеновій Холоднюк прийде у Раду, щоб відродити село», - голова ради земляцтва «Тернопілля» у Києві

25.06.2019 14:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Тернопільське земляцтво в Києві підтримуєкандидата в депутати на дострокових виборах до Верховної Ради України в одномандатному виборчому окрузі №166 (Гусятинський, Теребовлянський, Бучацький, Монастирський райони) Зеновія Холоднюка.

Про це заявив голова ради земляцтва «Тернопілля» у Києві Валерій Бачинський.

«Тернопільське земляцтво в Києві – а це близько 20 тисяч наших земляків – делегувало мене на цю зустріч із закликом підтримати кандидата у народні депутати ЗеновіяХолоднюка», - сказав Валерій Бачинський, виступаючи перед мешканцями Бучача.

Він зазначив, що ЗеновійХолоднюк знає, як відродити село, допомогти його жителям, бо сам виріс у селі і добре знає його проблеми.

«ЗеновійХолоднюк має цілу низку напрацьованих проектів з відродження села і втілюватиме їх у життя, працюючи в парламенті. Тому закликаю підтримати нашого народного депутата ЗеновіяХолоднюка», - додав голова ради земляцтва «Тернопілля» у Києві Валерій Бачинський.

 

Нагадаємо, що Центральна виборча комісія зареєструвала ЗеновіяХолоднюка кандидатом у депутати на дострокових виборах до Верховної Ради України в одномандатному виборчому окрузі №166 (Гусятинський, Теребовлянський, Бучацький, Монастирський райони).

Лідер Селянської партії ЗеновійХолоднюквважає депутатство у парламенті не самоціллю, а інструментом зробити потужний поштовх та повернути державу обличчям до села, яке сьогодні необхідно терміново рятувати й відроджувати.

ЗеновійХолоднюкнародився і виріс в УлашківцяхЧортківського району на Тернопільщині, де провів значну частину свого життя.Вже понад десять років очолює Селянську партію України.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews