На Тернопільщині просять допомогти батькові 9-х дітей

25.06.2019 21:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Доба

У багатодітній сім'ї Задойоних звикли: тут завжди головний чоловік. Але вже близько двох тижнів мама з дітьми сама. У голови сімейства, батька дев'яти дітей, діагностували рак, - пише Доба.

На початку червня, Андрій Задойоний почав скаржитись на погане самопочуття, до того ж втратив 25 кг ваги.

- Ми звернулися на лікування, - розповідає дружина хворого Наталія Задойона. - Потім нам поставили невтішний діагноз. У нього рак прямої кишки, метестази пішли в печінку, нирку і трохи є в легенях.

Лікарі констатують - хвороба прогресує з кожним днем, тому операція потрібна терміново.

Родичі роблять все, щоб врятувати життя чоловіка. І хоча активно допомагають рідні та знайомі, але необхідної суми все одно мало. Треба 300 тисяч гривень. Яким чином їх зібрати Задойоні не знають.

- Надіюсь, що небайдужі зрозуміють мою ситуацію та мені допоможуть, - каже пані Наталія.

Зараз Андрій перебуває на лікуванні у Тернопільському онкодиспансері. Завдяки підтримці рідних не опускає рук, адже має заради кого жити. Вдома на нього чекають діти та кохана дружина. Вже цього тижня чоловік поїде у Львів. Там медики мають зробити дві операції та провести кілька курсів хіміотерапії.

Багатодітна мама в розпачі та просить небайдужих допомогти врятувати життя чоловіка та люблячого батька. Номер картки Приватбанку 5168 7573 9373 1163 (Задойона Наталія Петрівна) 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Доба