Чортків під пильним наглядом поліції

25.06.2019 20:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

У райцентрі прийняли програму щодо співпраці міської ради та правоохоронців. З цією метою на одній із сесій депутати вирішили встановити сервер та камери відеонагляду. Зараз в Чорткові уже встановлено 40 камер. Усі вони підключені до єдиного серверу, який обслуговує міська рада.

Встановлений монітор і в черговій частині місцевого відділу поліції. Черговий в онлайн режимі бачить на екрані зображення з усіх сорока камер. Це дозволяє оперативно стежити за безпекою міста під час проведення масових заходів і в будні, та реагувати на будь-які порушення.

Наразі міська рада Чорткова розглядає питання і щодо встановлення ліцензованого українського програмного забезпечення. Воно потрібне для того, щоб спростити роботу усім екстреним службам, оскільки програма дозволить без зайвого витрачання часу розпізнавати обличчя, марки та номери автомобілів та швидко знаходити на камерах певну дату чи подію.  

Крім цього вуличні камери відеоспостереження відстежуватимуть і реєструватимуть ситуацію на дорогах.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews