Агенція регіонального розвитку Рівненщини прозвітувала за півроку роботи

26.06.2019 08:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: RvNews

Конкурси, семінари та бізнес-зустрічі. Ці та інші активності для підприємців у І півріччі організувала Агенція регіонального розвитку Рівненської області.

Звіт роботи установи розглянули на засіданні наглядової ради.

Так, Агенція продовжує виступати виконавцем обласних програм, долучалися працівники й до написання Стратегії розвитку Рівненської області на 2020-2027 роки. Серед основних завдань – допомога та консультація громад у написанні якісних проектів на гранти, розробці інвестиційних програм.

Зокрема, у травні Агенція у квітні організувала семінар із впровадження Смарт спеціалізації, а у травні – конкурс ІТ-стартапів «Hach-Rivne 2019».

Виконуючий обов’язки голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко наголосив, що серед планів на друге півріччя – розробка низки туристичних стратегій та концепцій брендингу територій для ОТГ. Також Агенція має долучитись до навчання для представників молочної галузі Рівненщини спільно з Посольством Франції в Україні та організувати «АГРО-Рівне 2020».

Нагадаємо, основними завданнями Агенції є створення проектів розвитку інфраструктур та територій, організація заходів регіонального розвитку, залучення інвестиційних та кредитних ресурсів. 

За матеріалами прес-служби РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews