Вперше в Теребовлянській лікарні провели лазерне лікування варикозної хвороби ніг

26.06.2019 09:43   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Вперше в Теребовлянській лікарні провели лазерне лікування варикозної хвороби ніг. Про це написав на своїй сторінці у Facebook лікар-інтерн з хірургії у Теребовлянська ЦРЛBohdanKulikovskyi:

«Ще з першого року інтернатури мріяв про те, щоб лікувати варикоз за сучасними світовими стандартами. Нарешті, цей час настав!

24 червня лікарями Теребовлянської лікарні Левченком Романом Григоровичем, Кумпаненком Олександром Олександровичем, Дячуком Павлом Михайловичем та Куліковським Богданом Любомировичем проведено перше в Теребовлянській лікарні лазерне лікування варикозної хвороби нижніх кінцівок, не здійснивши жодного розрізу! Вени проварювались за допомогою сучасних німецьких світловодів та витягувались через мініпроколи. Оперативне втручання відбувалося під наглядом запрошеного судинного хірурга м. Києва з клініки Державного Управління Справами Наболотного Олега Івановича. Колектив хірургічного відділення вдячний за допомогу у впровадженні нових методів лікування варикозної хвороби», - пише Bohdan Kulikovskyi.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews