Допоможіть вилікуватися батьку двох дітей, якого мучать жахливі болі

26.06.2019 13:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Василь Срібний – батько двох дітей. Ще рік тому почувався добре, разом з дружиною та дітьми планували майбутнє,чоловік їздив на заробітки до Польщі. А згодом у нього медики виявили захворювання хребта. Лікували спочатку медикаментами, потім зробили операцію, але вона не допомогла, навпаки Василю стало ще гірше. У нього з’явилася жихлива біль, через яку він не  може ані сидіти, анілежати, ані стояти. До того, ж жодні знеболювальні йому не допомагають.

Наразі Василь Срібний на лікуванні у Більче-Золотому. Він розповідає, що лікарі не знають, як дати йому раду і кажуть, що потрібна ще одна операція, коштів на яку – немає, бо всі гроші сім’я уже віддала на попередню операцію з видалення міжхребцевої грижі та лікування протягом року. Прооперувати чоловіка згодилися лікарі у Чернівцях. На це треба близько 60 тисяч гривень, включно з післяопераційною реабілітацією.

Василь Срібний сподівається, що небайдужі люди допоможуть зібрати йому кошти і після операції біль стихне і він знову заживе як і раніше.

Телефон Василя Срібного: 096-723-59-28.

Кошти можна надсилати:

Приватбанк

Номер карточки: 4149 4991 2376 8119

Срібний Василь Зіновійович

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews