В Бучацькому районі тесть зарізав зятя

26.06.2019 12:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

В одному із сіл Бучацького району 24 червня близько 22:00 між зятем та тестем виник конфлікт. 28-річний молодик почав дорікати 47-річному чоловікові тим, що той постійно випиває і просив припинити вічні пиятики.

У момент розмови тесть був добряче напідпитку. Повчання молодшого неабияк розізлили батька. Він пішов до будинку, взяв ножа і кілька разів вдарив ним зятя в груди. Поранений зміг дійти додому, де дружина одразу ж викликала швидку допомогу.

Чоловіка госпіталізували, але врятувати його життя медикам не вдалося. Напівсиротами залишились двоє дітей - чотирьох та п'яти років. Малолітніми фактично опікувався батько, бо його дружина хворіє. Він був і єдиним годувальником родини.

У поліції кажуть, що підозрюваний раніше притягувався до кримінальної відповідальності, відбував покарання в місцях позбавлення волі, вживає спиртні напої та веде антигромадський спосіб життя,

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews