Завербована іноземцем 22-річна рівнянка мало не потрапила в німецький бордель

27.06.2019 21:40   Опубліковано : Людмила Марчук
Джерело: RvNews

Поліцейські відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, спільно зі слідчими слідчого управління ГУНП області, працівниками ВБКОЗ УСБУ в Рівненській області, працівниками міжрайонного оперативно-розшукового відділу Луцького прикордонного загону та за процесуального керівництва прокуратури Рівненської області провели Спецоперацію та викрили іноземця, який завербував рівнянку і намагався вивезти в бордель Німеччини.

У рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні поліцейські ВБЗПТЛ провели ряд оперативних і слідчих заходів, спрямованих на викриття злочинної діяльності громадянина Німеччини, який, маючи намір на отримання незаконного прибутку, підшукав та завербував 22-річну жительку Рівного для подальшого переправлення через державний кордон України і сексуальної експлуатації в одному з борделів Німеччини. 

Разом із рівнянкою 51-річного громадянина Німеччини затримали в міжнародному пункті пропуску Ягодин. 

«Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 149 (торгівля людьми) Кримінального кодексу України, — повідомив начальник ВБЗПТЛ ГУНП в Рівненській області Ігор Крутій. — Суд обрав йому запобіжний захід у виді домашнього арешту. Відповідно до санкції інкримінованої статті підозрюваному загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі».

Досудове розслідування триває. Поліцейські встановлюють інших осіб, причетних до вчиненого кримінального правопорушення, та потерпілих. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Офіційний сайт Національної поліції: https://rv.npu.gov.ua

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews