Дисидент Ігор Олещук знає, які люди потрібні в Парламенті

01.07.2019 09:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Активна політична діяльність та перебування на посаді голови ОДА стали причиною того, що Степана Барну знає чимало людей. У кожного з них свої історії, які пов’язують їх з колишнім очільником краю.

Ще активним студентом знав Барну громадсько-політичний діяч, член Юнацтва ОУН, дисидент Ігор Олещук. Він вважає, що саме такі люди повинні розбудовувати Україну.

«Ще з юнацьких років він був патріотом рідного краю, цікавився історією. Я дуже радів, коли Степан Барна став головою облдержадміністрації. Адже був впевнений, ця людина буде працювати для людей. Так і було. Він створив активну команду, яка ефективно працювала на благо області. За часів його керівництва нарешті звернули увагу на учасників боротьби ОУН-УПА. Тепер вони отримують соціальну допомогу, що для людей такого поважного віку є надважливо», - зазначив Ігор Олещук. За його словами, завдяки ініціативам Степана Барни в області запроваджено чимало історико-культурних фестивалів, що є важливо для нашої молоді.

«Масові реконструкції подій на Лисоні, під час Чортківської офензиви завдяки такій роботі не будуть забутими. Це ще раз підтверджує, що Степан Барна – патріот рідного краю. Тому вважаю, що саме такі люди потрібні у Верховній Раді. Зараз нам потрібно розбудовувати та захищати нашу державу. Адже активізуються люди Януковича і прагнуть реваншу. Вважаю, що лише такі люди, як Степан Барна зможуть дати їм гідну відсіч», - наголосив Ігор Олещук.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews