На Львівщині підполковник ДСНС вимагав хабарі від підприємців

01.07.2019 11:30   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: 1NEWS

За різні суми неправомірної вигоди посадовець обіцяв сприяння у безперешкодному отриманні дозвільних документів, а також не притягати підприємців до адміністративної відповідальності через порушення правил пожежної безпеки, пише - 1NEWS.

Читайте також

На Львівщині посадовця-хабарника засудили до 6 років
Засудженого Шокала звільнили з посади заступника начальника Львівської митниці за угодою сторін 

Співробітники Служби безпеки України у рамках протидії корупції та захисту підприємництва викрили на систематичних хабарях заступника начальника одного з районних відділів Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

Оперативники спецслужби встановили, що підполковник служби цивільного захисту налагодив протиправний механізм одержання грошей від представників комерційних структур.

За різні суми неправомірної вигоди посадовець обіцяв сприяння у безперешкодному отриманні дозвільних документів, а також не притягати підприємців до адміністративної відповідальності через порушення правил пожежної безпеки.

Правоохоронці затримали зловмисника на робочому місці після одержання чергової суми неправомірної вигоди.

Затриманому оголошено про підозру в скоєнні злочину, вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 1NEWS