У Тернополі відбувається ЄВІ для вступників на магістратуру

02.07.2019 14:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

В Україні,  2 липня, понад 65 тисяч вступників на навчання в магістратуру складають єдиний вступний іспит з іноземної мови.

Основна сесія відбувається в дві зміни: початок першої зміни – о 10:00 год, другої – о 14:00 год. Допуск вступників до пункту тестування буде розпочато о 9:15 та о 13:15 і припинено за 10 хвилин до початку тестування.

Для того аби скласти іспит,  необхідно мати з собою  такі документи: екзаменаційн лйист; оригінал документа, що посвідчує особу (серія (за наявності) та номер якого зазначені в екзаменаційному листку); запрошення-перепустку. У разі відсутності будь-якого із зазначених документів  вступника не допустять до складання тесту.

На проходження  вступного іспиту з іноземної мови  буде виділено 60 хв. Тест складається з двох частин:  перша частина «Читання» », що містить 22 завдання, та друга частина «Використання мови», що містить 20 завдань. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання тесту, — 42.

Результати основної сесії ЄВІ буде розміщено на інформаційних сторінках вступників у «Кабінеті учасника ЄФВВ/ЄВІ» не пізніше ніж за 14 календарних днів від дня проведення тестування

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews