На Львівщині з’ясовують обставини загибелі хлопця (Відео)

02.07.2019 15:30   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

23-річний житель району потрапив під потяг сполученням «Львів-Жмеринка».

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
На Львівщині у ДТП загинув тернополянин
Під колесами автомобіля на Львівщині загинув 20-річний студент з Києва

Про це повідомили в понеділок, 1 липня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «30 червня в Золочівський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що на залізничній станції людина потрапила під потяг. На місці події працювала слідчо-оперативна група, пише - Щоденний Львів.

«Працівники поліції з’ясували, що близько четвертої ранку під потяг сполученням «Львів-Жмеринка потрапив» 23-річний місцевий житель, який від отриманих травм помер на місці події. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України з приміткою «нещасний випадок». Проводиться досудове розслідування, призначено експертизи», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

У департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації повідомили в понеділок, 1 липня: «30 червня о 04:01 на залізничній станції «Золочів» Львівської залізниці потяг №108 «Ужгород-Одеса» смертельно травмував жителя села Вороняки Золочівського району 1996 року народження».

Як інформував «ЩЛ», потяг «Львів-Жмеринка» збив насмерть хлопця.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів