Богдан Яциковський розповів, чим влада шантажує українців

03.07.2019 15:53   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

На зустрічах кандидата у народні депутати Богдана Яциковського з виборцями неодноразово піднімалося питання захмарних тарифів на комунальні послуги. Нерідко, щоб заплатити за спожитий газ, люди змушенні економити на найнеобхіднішому. 

- Чому влада закриває очі на те, що в нас найнижчі у Європі пенсії та зарплати, а за куб газу намагається здерти утридорога?, - обурюються краяни.  

- Високі комунальні тарифи – дієвий засіб шантажу українців у руках влади. Спочатку підняли мало не до хмар ціни на газ, згодом опустили на пару копійок, і вже – благодійники. Як на мене, тарифна політика уряду, передусім, має враховувати не вимоги МВФ, а реальні доходи людей. Тож треба або кардинально підвищувати зарплати і пенсії, або подбати про здешевлення енергоносіїв. Всі умови для цього є: власний газ, електроенергія тощо. Потрібно тільки демонополізувати цей ринок і дати по руках тим, хто сидить на трубі чи на дротах. У парламенті нового скликання моя законотворча діяльність у цьому напрямку буде пріоритетною, - заявив Богдан Яциковський.

Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews