Безпека дітей та ДТП залишаються найбільш гострими проблемами в Тернопільській області

03.07.2019 16:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Напередодні четвертої річниці створення Національної поліції України, у Тернополі  3 липня, відбувся брифінг,  під час якого підвели підсумки роботи  за перше півріччя 2019. Також не оминули  питання пов’язнаі з безпекою дітей та  дорожньо-транспортними пригодами.

Найбільш гострою проблемою  в Тенопільській області залишається велика кількість ДТП.  За пів року  зафіксовано 1040 випадкі дорожнньо-транспортної пригод, в результаті яких 41 особа загинула.

Як зазначає начальник головного Управілння Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол,  ремонт доріг, реєстрація євроблях, збільшення потоку транспорту лише збільшують кількість  ДТП.  Також,  на ці цифри впливають: порушення правила дорожнього руху,  керування авто у стані алкогольного сп’яніння, нехтування елементарними правилами безпеки.  Нажаль, із зазначеної кількості ДТП, 72  випадка через алкогольне сп’яніння. Це дуже велика цифра. З 2020 року  п’яний водій уже буде злочинцем і я надіюсь, що до свідомості наших мешканців ми достукаємось, що сідати за кермо в нетверезому стані край небезпечно, як для себе так і оточуючих.

Що стосується безпеки дітей, то наразі зафіксовано  10  нещасних видків, з яких 4 летальні (3 топлення і 1 ураження струмом). Наразі, працівниками поліції проводяться  навчальні заходи «Безпечне літо».  Також закликають батьків приділяти додаткову увагу дітям та їхній безпеці.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews