Рівненські баскетболістки підкорили Одесу

04.07.2019 09:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: ВСЕ Рівне

Червень Одесі традиційно не тільки пора для відпочинку, але і час жарких баскетбольних баталій в стінах СДЮСШОР імені Бориса Литвака. У 24-й раз в південній Пальмірі відбувся турнір пам'яті Заслуженого тренера України Йосипа Яковича Кесельмана, який віддав школі понад 40 років.

В цьому році в Одесу на турнір приїхали дівчата з України, Білорусі та Молдови. Участь взяли 8 команд у двох вікових категоріях, які грали за коловою системою з 21 по 23 червня.

Таким чином, протягом трьох днів вихованки ОСДЮСШОР не тільки насолоджувалися морем, екскурсіями, дельфінарієм, а й боролися із суперницями з інших країн.

Змагання проходили в 2-х вікових категоріях. У старшій вікової категорії ОСДЮСШОР-04 боролася з суперницями з Солігорська «Шахтар» (Білорусь), СДЮСШОР-7 (м. Гродно, Білорусь) та господарками турніру - СДЮСШОР ім. Літвака (Одеса).

У всіх матчах тренер дав можливість проявити себе кожному гравцю. В підсумку, наша команда посіла перше місце! Найбільш напруженою стала зустріч з господарями змагань - командою Одеси, в якій рівнянки перемогли 57:40.

Кращим центровим турніру стала вихованка нашої школи - Христина Кулеша (член збірної України U-16, U-15)!

За матеріалами інформаційної служби Рівненської ОСДЮСШОР


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ Рівне