«Поєднання молодіжного запалу з розважливим розумом приведе Україну до Європейського Союзу», - переконаний Степан Барна

04.07.2019 13:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Степан Барна вважає, що молодь має бути широко залучена до процесів державотворення, з нею треба максимально спілкуватися, її треба чути. Тому він зустрівся з представниками молодіжних організацій, аби обговорити питання, які їх найбільше турбують. Також участь у розмові взяв заступник міністра молоді і спорту України Олександр Ярема та мер Тернополя Сергій Надал.

Під час розмови йшлося про підтримку молодіжних ініціатив та участь у євроінтеграційних процесах.

Як вважає кандидат у народні депутати України Степан Барна, саме завдяки молодіжному ентузіазму відбувалися вирішальні події у державі.

- Починаючи від революції на граніті наша молодь проявляла зацікавленість у майбутньому своєї країни. Після Революції Гідності молоді люди стали локомотивом добровольчих загонів, Збройних Сил України та волонтерських угрупувань. Очевидно, що наша молодь є готова брати на себе відповідальність та творити прогресивну європейську державу. Тому таких людей необхідно максимально залучати до прийняття важливих рішень у країні. Я закликаю молодь разом будувати країну»,  - зазначив голова Тернопільської ОДА (2015-2019 рр.), кандидат у народні депутати України по округу №163 Степан Барна. Також він додав, що до політичної партії "Європейська Солідарність", яку він представляє входять і представники ініціативної молоді, і досвідчені політики.

«Переконаний, що такий робочий симбіоз є запорукою успішної роботи у парламенті. Оскільки саме поєднання молодіжного запалу з розважливим розумом зможе підтримувати подальший розвиток держави. Лише разом ми зможемо привести нашу країну до ЄС, а це гарантує добробут, економічні та соціальні стандарти європейського рівня в Україні», - підкреслив Степан Барна.

«Очевидно, що наша молодь є готова брати на себе відповідальність та творити прогресивну європейську державу. Тому таких людей необхідно максимально залучати до прийняття важливих рішень у країні».

null

 

null

 

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews