На Львівщині голові селищної ради «світить» 8 років тюрми

04.07.2019 20:27   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Репортер

Колишній чиновниці, яка незаконно передала односільчанину земельну ділянку, «світить» 8 років в’язниці.

Читайте також

Засудженого Шокала звільнили з посади заступника начальника Львівської митниці за угодою сторін

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Львівської області, пише - Репортер.

– Самбірською місцевою прокуратурою завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно екс-голови однієї із селищних рад району, яка підозрювалась у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем), – йдеться в повідмленні.

Чиновниця, зловживаючи службовим становищем, у 2004 році підписала рішення сільської ради про передачу у власність жителю Самбірщини земельної ділянки площею 1,85 га (за межами населеного пункту). Це при тому, що прийняття таких рішень на той час належало до виключної компетенції державної районної адміністрації.

Надалі чиновниця підписала Державний акт на право власності цієї землі. Внаслідок таких махінацій чоловік незаконно отримав у приватну власність земельну ділянку, а інтересам держави було завдано тяжких наслідків.Так, ухвалою слідчого судді Самбірського міськрайонного суду Львівської області накладено арешт на зазначену земельну ділянку, вартістю понад 97 тисяч гривень. Тепер за вчинене жінці загрожує до 8 років позбавлення волі.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Репортер