У Хрінниках відбулися спортивні змагання

05.07.2019 12:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: Район Демидівка

«Олімпійське літо» продовжує заходи в пришкільних та дитячих санаторно-оздоровчих комплексах Рівненської області.

Вже традиційно його організатором є комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області.

Цього разу стартами спортивних естафет було наповнене дозвілля дітей, які відпочивають в оздоровчому комплексі «Чайка», що в селі Хрінники, Демидівського району.

На учасників очікували командні завдання, де за перемогу боролися одразу 10 команд, а це - 100 учасників.

За умовами змагань – переможець визначається за кращим часом проходження естафет та найменшою кількістю штрафних секунд. Тому за підсумком п’яти конкурсів беззаперечним переможцем стала команда «Персики».

По завершенню естафет на дітлахів чекали ще й активності на воді. Вже традиційно КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» проводить в дитячих санаторно-оздоровчих комплексах «Школу плавання» для дітей різних вікових категорій.

Крім того, працівники «Спорту для всіх» вручили нагороди громаді Демидівського району за І місце у Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходах з нагоди Дня Європи у Рівненській області.

За матеріалами https://demydivka.rayon.in.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Район Демидівка