Голос за гречку: поліцейські продовжують фіксувати порушення правил передвиборчої агітації

05.07.2019 15:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Напередодні виборів поліція продовжує фіксувати випадки порушення виборчого законодавства. За минулу добу виявили три випадки порушення, за одним із яких було складено адмінпротокол.

Зокрема, у Бучачі правоохоронці виявили 22-річного мешканця, який у невстановленому місці розклеював плакати із політичною рекламою та зображенням кандидата у народні депутати. Поліцейські склали протокол, а на агітатора накладено штраф від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Ще одне порушення виявили у Тернопільському районі. Кандидат у народні обранці роздавав благодійну допомогу особам з інвалідністю та агітував їх голосувати за себе.

Також, у Зборові триває перевірка законності розміщення агітаційної реклами кандидата в народні депутати на одній із вулиць райцентру.

До слова, загалом з початку передвиборної кампанії до підрозділів поліції Тернопільщини надійшло 39 повідомлень щодо порушень виборчого законодавства. За результатами перевірки складено 23 адміністративних протоколів


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews