Диригент із Бучача Віктор Гребеньовський став «Заслуженим працівником культури України»

06.07.2019 11:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Звання "Заслужений працівник культури України" отримав диригент народного аматорського інструментального ансамблю «Опус» Бучацького районного комунального будинку культури Віктор Мирославович Гребеньовський. Із державною нагородою від Президента України його у соцмережах вітають рідні та друзі, представники районної адміністрації:

«Бучацька районна державна адміністрація від щирого серця вітає нашого земляка Гребеньовського Віктора Мирославовича – диригента народного аматорського інструментального ансамблю «Опус» Бучацького районного комунального будинку культури з відзначенням його державною нагородою - «Заслужений працівник культури України». Бажаємо Віктору Мирославовичу міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у всіх починаннях, сміливих планів та добрих сподівань. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення», - йдеться у привітанні.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews