Хто балотується до Верховної Ради України на 153 виборчому окрузі?

07.07.2019 23:40   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

На Рівненщині в п’яти одномандатних виборчих округах (ОВО № 152–156) балотується 62 кандидати, – повідомляють у ЦВК. На ОВО №153, куди входять Острог, частина міста Рівного, Гощанський, Корецький, Острозький і Рівненський райони, зареєстрували 12 кандидатів у нардепи. Частина з них уже має політичну кар’єру, інші лише пробують свої сили. Пропонуємо дізнатися, яка кар’єра в нинішніх шукачів політичного щастя.

Відомості про кандидатів узяті з відкритих джерел – офіційного порталу ВРУВідкритої бази помічників народних депутатів України (створена на основі офіційної інформації Апарату Верховної Ради України), Бази помічників регіональних депутатівВідкритого реєстру національних публічних діячів України, а також інформаційного порталу «Все».

Валявка Володимир Ярославович – офіційно йде від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода», член партії. Є депутатом Рівненської обласної та міської рад від цієї ж політсили. В офіційній причетності до інших політичних партій не був помічений.

На громадських засадах був помічником нардепа-свободівця Олега Осуховського (2012–2014 рр.).

Помічник Григорія Брунця, депутата Львівської обласної ради 5 скликання (2006–2010 рр., ВО «Батьківщина»)

Вознюк Юрій Володимирович – чинний нардеп України. На вибори йде як самовисуванець, однак на офіційному сайті ВРУ вказано, що він є членом депутатської фракції політичної партії «Народний фронт», від якої балотувався 2014 року. З 2012 року був також обраний нардепом від цього округу. Тоді балотувався від Об’єднаної опозиції «Батьківщина», а 2010 р. йшов до Рівненської міської ради 6-го скликання від партії «Фронт змін».

Дутка Павла Юрійовича – висунула політична партія «Сила людей», членом якої він є. В офіційній причетності до інших політичних сил не помічений.

Іванісов Роман Валерійович – офіційно йде від політичної партії «Слуга народу». 2010 року був обраний депутатом Рівненської обласної ради за списком ВО «Батьківщина». 2015 року балотувався до Рівненської обласної ради як мажоритарник від Блоку Петра Порошенка «Солідарність».

На громадських засадах був помічником нардепа від «Удару» Віталія Чугуннікова (2012–2014 рр.).

Івойлова Алла Антонівна – офіційно йде самовисуванкою, хоча є членом Партії регіонів. 2012 року балотувалася до Верховної Ради за списком цієї ж політсили.

На платній основі помічниця депутатів від Партії регіонів Павла Сулковського (2007–2012 рр.) та Дмитра Колеснікова (2007–2010 рр.). На громадських засадах допомагала Юрієві Кітчатову (січень–листопад 2007 р., Партія регіонів).

Козаков Євген Юрійович – офіційно йде самовисуванцем. В офіційній причетності до політичних партій не був помічений.

Мітюхін Андрій Вікторович – офіційно йде від політичної партії «Сила і честь». У 1998 і 2002 р. балотувався до Рівненської міської ради від Української національної асамблеї (УНА). У 2002 і 2006 р. – до Верховної Ради за списком цієї ж політсили. 2014 р. балотувався в 153 окрузі від політичної партії «Воля», а 2015 р. йшов до Рівненської обласної ради від Європейської партії України.

Нікітюк Павло Михайлович – самовисуванець. В офіційній причетності до політичних партій не помічений.

Ундіра Віталія Олександровича висунула політична партія «Європейська солідарність». В офіційній причетності до інших партій помічений. Має стаж державної служби: перший заступник Острозького міського голови (листопад 2010 р. – лютий 2015 р.), голова Острозької РДА (лютий 2015 – квітень 2016 р.). З липня 2017 р. – заступник голови Рівненської ОДА.

Хорев Максим Валерійович – офіційно йде самовисуванцем. В офіційній причетності до політичних партій не був помічений.

Щербачук Віктор Миколайович – самовисування, хоча є членом Селянської партії України.

Будьмо мудрими, роблячи свій вибір! 

Джерело: https://ostrog.rayon.in.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews