На Тернопіллі патрульний поліцейський може сісти на чотири роки в тюрму

08.07.2019 13:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернополяни
5000 гривень. Саме стільки захотів начальник сектору реагування патрульної поліції Шумського відділення поліції Кременецького відділу поліції ГУНП в Тернопільській області від чоловіка за порушення останнім ПДР, - пише сайт Тернополяни.

Cлідчі теруправління Державного бюро розслідувань завершили досудове розслідування за підозрою в отриманні хабара.

— Встановлено, що начальник сектору реагування патрульної поліції отримав неправомірну вигоду від громадянина в сумі 5 000 гривень. За ці кошти він обіцяв не притягувати громадянина до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху, — інормують у прес-службі ДБР.

Посадовій особі повідомлено про підозру в отриманні неправомірної вигоди службовою особою (ч. 1 ст. 368 Кримінального кодексу України). Під час проведення досудового розслідування начальника сектору відсторонили від посади та обрали йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави. Наразі обвинувальний акт скеровано до суду.

Якщо ж вину посадовця буде доведено, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернополяни