Чи міг працівник ДБР влаштувати стрілянину в рівненській «Лагуні»?

Що пояснили в управлінні ДБР

09.07.2019 22:55   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

Один із учасників масової бійки, що сталася у неділю вранці біля розважального закладу «Лагуна» у Рівному, поліцейським представився «кандидатом на роботу до Державного бюро розслідувань». 19-річний парубок із Запоріжжя пояснив, що приїхав до свого товариша у Рівне. Однак з’ясувалося, що працівника із таким прізвищем (нібито Кирило Соломатін) у ДБР не лише немає, а й бути не може.

- Особа 19-річного віку взагалі не може претендувати на посаду слідчого Держбюро розслідувань, бо повинна мати повну вищу юридичну освіту, – пояснює колегам із «Радіо Трек» речниця ДБР Анжеліка Іванова. –  При чому, має бути повна вища освіта, а в 19 років людина її теоретично мати ще не може. Якщо він навіть подавав документи, йому найімовірніше відмовили.

Нагадаємо, 7 липня, близько п’ятої години ранку до поліції надійшло повідомлення про те, що стріляли в охоронця розважального закладу «Лагуна», що по вулиці Соборній у Рівному. Чоловік отримав травми зі спецпристрою для відстрілу гумових куль. На місці події поліцейські затримали 19-річного жителя Запоріжжя, який двічі стріляв у працівника закладу.

Джерело: «Західний аргумент» - https://za.in.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews