У Рівному виявили краденими або ж арештованими три транспортні засоби

10.07.2019 14:45   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

У сервісному центрі МВС, що в Рівному, виявили три транспортні одиниці, які перебували в розшуку

З початку цього року таких транспортних засобів виявлено дванадцять. А виявили їх працівники сервісних центрів МВС в Рівненській області.

Лише у червні співробітники сервісного центру МВС №5641, що у Рівному, виявили 3 транспортні засоби, які перебували у розшуку.

Так, житель Дубровиці завітав у сервісний центр МВС, аби перереєструвати «Лексус». Під час перевірки автомобіля по базах, фахівці встановили, що на транспортний засіб накладений арешт і він перебуває в розшуку.

Подібна ситуація трапилася і з рівнянином, який хотів перереєструвати мотоцикл «Мінськ». Під час перевірки за Єдиним держаним реєстром транспортних засобів, виявилося, що даний мотоцикл знаходиться у розшуку. А от «Хюндай», який хотіли зареєструвати у сервісному центрі МВС №5641, взагалі виявився у розшуку в базі «Інтерпол». Працівники сервісного центру МВС відразу повідомили про виявлені факти у поліцію.

Джерело: РСЦ МВС в Рівненській області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews